Per 3r any consecutiu la Fundació Bit, en col·laboració amb la Direcció General d’Innovació del Govern dels Illes Balears i els clústers de les Balears, organitzen les trobades IBtalks per presentar a la societat els seus darrers projectes, així com els més innovadors dels seus socis. Inscripcions aquí.
Amb una temàtica renovada cada any, els clústers han escollit unes ponències complementàries per aprofundir en els diferents aspectes, així com crear una oportunitat per veure’s en persona i generar un debat crític i constructiu.
La data escollida és dijous 7 de Novembre amb el Clúster CliqIB
Química Sostenible del Clúster CliqIB
El proper 7 de Novembre a les 10.00h començarem la trobada amb la benvinguda i les ponències principals:
Sr. Enric Salvador, Gerència d’ Industrias Argui.
Empresa fundada el 1983, especialitzada en la fabricació i comercialització de productes relacionats amb el món de la neteja industrial. Situada a Palma, més de 35 anys després de la seva fundació, l’empresa continua amb la mateixa filosofia que li ha reportat tants d’èxits: màxima qualitat a preus justos. Enric Salvador, que ha agafat el relleu d’aquesta empresa familiar ha llançat al mercat nous productes emparats per la certificació EU Ecolabel, i amb venda directa per Amazon, convertint-se en la primera empresa industrial de les Illes Balears en aquest àmbit. Enric ens explicarà els seus èxits i desafiaments de cara al futur del seu sector i la cura del medi ambient.
Sr. Miguel Ángel Benito, Fundador d’ Authex.
Encara que va néixer el 1976, Authex, fabricant de la línia Tot Herba mai no ha estat tan actual pel seu propòsit. Laboratori d’alternatives naturals de salut, higiene i bellesa s’enfoca en desenvolupar productes eficaços, socialment responsables i respectuosos amb el medi ambient. El seu fundador, Miguel Ángel Benito, ens presentarà els reptes d’implantar un procés “sense plàstics”.
Pioners en cosmètica natural a Espanya, recuperen les formes tradicionals dels nostres avantpassats, utilitzant matèries primeres naturals de les plantes mediterrànies, com l’espígol, el romaní, l’herba de Sant Joan, la camamilla o la sàlvia.
Sr. Lorenzo Chacón, Responsable d’Innovació Oberta de SusChem-España, Plataforma Tecnològica Espanyola de Química Sostenible.
SusChem-Espanya és la Plataforma Tecnològica Espanyola de Química Sostenible, estructura publicoprivada, liderada per la indústria i amb participació de tots els agents, que fomenta les activitats en cooperació i l’intercanvi de coneixement i experiències en l’àmbit de la Química Sostenible. Lorenzo Chacón, ens presentarà les activitats de SusChem Espanya per promoure la col·laboració públic privada en R + D + I, així com les principals iniciatives estratègiques i tendències en R + D + I en química sostenible.
Llavors procedirem a una pausa cafè–networking abans de començar la taula rodona les 11h30, moderada pel Sr. Joan Miquel Matas, director de CliQIB i amb la participació de la Sra. Núria Riera Riera, directora general d’Innovació. Inscripció aqui.