El pròxim 16 de setembre col·laboram amb GsBit en una jornada per a promoure el lideratge de les dones en les empreses de tecnologia.
La jornada comptarà amb les ponències de;
- Francisca Sanhuesa, emprenedora i formadora que ha liderat expansions i start ups a Llatinoamèrica
- Bel Llodrà, coordinadora de l’àrea de Cibersociedad de la Fundació Bit, que ens introduirà les dades de l’anàlisi sobre la visibilitat de les dones tecnòlogues en les indústries TIC de Balears
- Rafael Soler, tècnic superior expert en emprenedoria de base tecnològica de l’Àrea de Projectes i Comunicació RDI de la Fundació Bit, que ens explicarà els resultats de les startups liderades per dones i ens detallarà com accedir a les ajudes estatals per a fundar start ups liderades per dones.
Francisca Sanhuesa és col·laboradora de l’Àrea de Persones i Change Leadership de Sales & Fit. És química per la Universitat Tecnològica de Xile i ha completat el seu coneixement amb estudis en Direcció Comercial i Màrqueting, Gestió d’Empreses Saludables, Responsabilitat Social i Sostenibilitat Empresarial i Dona i Lideratge.
Amb un estil de lideratge fortament centrat en les persones, orientat a resultats i l’equitat de gènere, és una dona executiva amb una àmplia trajectòria en el sector farmacèutic i de la salut. Sent CEO regional d’una multinacional alemanya amb més de 150 filials, va aconseguir portar a la seva seu a ser la seu de major creixement en el món per dos anys consecutius (2019 i 2020) , superant els desafiaments del context econòmic i la pandèmia.
Va liderar Start Up inputs mèdics japonès líder en el mercat cardiovascular, on s’exerci per gairebé 15 anys, obrint les oficines a l’Argentina, Paraguai, l’Uruguai i Bolívia i va implementar el primer Laboratori amb estàndards americans de Control de qualitat de radiofàrmacs i radioisòtops de l’Hospital Catòlic de Xile.
Bel Llodrà és Doctora en Estratègia de Màrqueting de l’Empresa. Liderant el departament de Cibersociedad de la Fundació Bit, investiga en el camp de la comunicació i l’impacte de l’ús de les TIC en la societat i el turisme, analitzant com la ciutadania s’apodera dels mitjans de producció per a crear negocis, activitats i reivindicacions. Des del seu departament estan acabant un estudi sobre els llocs de les dones en les empreses TIC dels Illes Balears i ens exposarà la metodologia i les primeres conclusions abans de la presentació de l’estudi complet.
Rafael Soler és consultor i porta més de 15 anys ajudant al desenvolupament empreses de base tecnològiques des de la Fundació Bit. En la seva consultoria (desenvolupada tant a Palma com en el Centri Bit d’Alaior, Menorca), dóna suport a emprenedors i dissenya i implementa programes per a promoure i consolidar start ups. Des de la incubadora del ParcBit gestiona les infraestructures de suport a emprenedors mitjançant modalitats d’incubació d’idees i models de negoci basats en noves tecnologies.
Comptarem amb Eduardo Zuñiga, director general d’Innovació en la inauguració de la jornada, i la clausurarà Miquel Company i Pons, Conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura.
La jornada es desenvoluparà a l’Auditori del ParcBit
PROGRAMA
09.30 – Convocatòria
09.45 – Bienvenida: José Mañas, president de GSBIT.
09.50 – Presentació de la jornada: Eduardo Zuñiga, director general de Innovació.
10.00 – Ponència i debat: Lideratge femení a càrrec de Francisca Sanhuesa, emprenedora i mentora de líders femenines.
11.00 – Anàlisi de la visibilitat de les dones tecnòlogues en les indústries TIC dels Illes Balears a càrrec de Bel Llodrà, coordinadora de l’àrea de Cibersociedad de la Fundació BIT.
11.15 – Com aprofitar els programes i ajudes púlicas per a fundar les startup liderades per dones, a càrrec de Rafael Soler, tècnic superior expert en emprenedoria de base tecnològica de l’Àrea de Projectes i Comunicació I+D+i de la Fundació BIT.
11.45 – Clausura: Miquel Company i Pons, conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura
Per a assistir a la jornada has d’inscriure’t en aquest enllaç.
També pots seguir la jornada online a través del nostre canal de YouTube, i a les nostres xarxes socials: Twitch, Facebook, o Linkedin.